torsdag 7. oktober 2010

Cala d'Or, Mallorca

Båten er satt på land og alle rekker, pulpits, trapper og annet metall er fjernet fra båten og kjørt til Svennevig og Ødegård i Homborsund for kopiering over til rustfritt stål. Om et par tre uker kan de nye settene hentes.

Men - vi har tatt en høstferie på Mallorca, nærmere bestemt på østkysten og stedet Cala d'Or. Her bor vi på et leilighetshotell med 200 m ned til en liten strand. I går var første dag og den tilbrakte vi på stranden og badet i det klareste, blåeste vann som finnes. Byslentring og paella på byens fineste (?) restaurant Ca'n Trompe. Deilig mat og alt for mye.

Torsdag er det varmere (27?) men overskyet. Vi har gått til yachthavna i nabobyen og tilbake. Svære båter med britiske og tyske flagg for det meste. En Windy observert. Eller for det meste Fairline og Sunseekers.
En solgløtt brakte oss ned til stranden for de siste timene med sollys. Svære bøljer gjorde bading til en strabasiøs affære og vi stod over.
Vi har halvpensjon på hotellet, men spiser likevel middag ute- mye koseligere.

Dette er et sted som preges av turister. De fleste er nok 60+, men det er også mange småbarnsforeldre og par. Den eneste aldergruppen som synes å være i mindretall er 40-åringene. Byen, hvis det er dekke de, er liten, bare noen kvartaler med mest restauranter og noen butikker. Gjort på 15 minutter å gå over alt. Oversiktlig.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Av de la Cala Gran,Santany,Spania

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar