fredag 15. oktober 2010

Mallorca by car

Siste dag leide vi bil og kjørte til Porto Christo. En sjarmerende by innerst i en trang vik, med badestrand rett foran bykjernen. De har også to grotter, hvorav vi brukte tid på Coves del Drac, Dragegrotten. Etter sagnet skal det ha bodd en drage her. Fantastisk dryppsteingrotte med en sjø aller nederst. Her ble vi benket og med senket belysning rodde et lite følge av opplyste robåter frem og spilte klassisk musikk. Stemning og ovverraskende.
Vel ute dro vi til Inca, der Mallorcas senter for skinnprodukter befinner seg. Desverre var det lørdag og ganske stille, men noen fabrikkutsalg var oppe. Fine skinnvarer, men ikke helt stilen som vi vil ha.
Vi fortsatte videre opp i fjellene på en uhyggelig bratt og svingete vei til Lluc. Det var helt stille i bilen hele veien opp (tror det var ca 1300 m) og vi kunne ikke kjøre særlig fortere enn 40. Utall med hårnålssvinger og en god del trafikk.
Vel hjemme spiste vi baguette og spekemat i leiliheten før vi pakket og gjorde oss klare til en grytidlig avgang i dag. Souvenirer bragt med hjem er: Eline: lysegrønn eplepung, Inger: lommebok og ego: belte i alligatorskinn.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:I luften, hjemover

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar