torsdag 16. juli 2009

Arendal - Hasseltangen

Jeg stod "tildlig" opp for å ta gratis taxi til Maritim for å få ny VHF antenne pluss noe annet småting. Maritim båtbutikk lå langt avgårde innenfor Arendal og de hadde satt opp gratis taxi fra gjestebrygga klokken 10, med retur en time etter.
Kort vei til Scands produksjonsanlegg på Hasseltangen utenfor Fevik. Ferietid hindret ikke ny eier i å vise oss rundt i anlegget for å finne ny dørk til båten. Den skulle være ferdig i morgen klokken 12 og vi kunne bare ligge på brygga. Der var strøm og vann.

Vi tok en tur oppover Nidelva om kvelden, og det var en opplevelse. Smalt og trangt, men flotte plasser og mange fine badeviker. Ved en campingplass var det bryggerestaurant med turens beste foccaciabrød. Inger og jeg spiste blåskjell, Eline hamburger. Vi tuslet videre oppover helt til Hølen, før vi snudde og dro ned igjen og tilbake til Scandanlegget for overnatting. Nå hadde det kommet to andre båter og lagt seg på "vår" plass! Det var en 2005 Baltic som hadde gått på et skjær i samme Nidelvløpet vi nettopp hadde kjørt, han hadde ødelagt propell og ror. Roret var så godt som brukket av. Når først så ille skulle være ute, var han på riktig sted, han får løftet båten i morgen tidlig og forhåpentligvis reparert skaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar