søndag 26. juli 2009

Hasseltangen - Gunnarholmen

Baugpropellen viste seg etter mer inspeksjon å ha revet av et blad og kilt seg. Får fikse den når vi kommer hjem. Turen gikk utenfor Tromøya forbi Arendal. Den er lang! Og ingen retrettmulighet hvis du først har begitt deg utpå. Og utaskjærs var det store dønninger pluss litt frisk pust på toppen, så det duvet skikkelig. Vi red på bølgene og jeg hadde båten oppe i 12,3 knop i en utforbakke!
Vi tenkte å prøve oss i Lyngør ved seilmakerbrygga, men der var det stor ståhei! Hele sundet var fullt av båter og sundet østover var regelrett stengt av båter og aktivitet. Folk over alt. Her var det regatta på tvers i sundet! Vi lusket videre nordover og fylte diesel i Vinterstø rett nord for Lyngør og tuslet videre til Gunnarsholmen i Åkvågkilen. Dette er en liten øy inne i en helt innelukket liten rund fjordtarm og helt skjermet for vind og bølger. Det var deilig vær på kvelden, så Eline og jeg badet, 19 grader.
Rolig natt etter kveldens Canastarunde. Eline er blitt hekta på Canasta og det har vi spilt nesten hver kveld til langt på natt. Moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar