torsdag 23. juli 2009

Kristiansand

Kristiansand er en flott by. Den har historie. Den har særpreg. Den har politikere og investorer som er villige til å lage en pen og imøtekommende by. Det er imponerende å se hvor fint det er laget langs hele strandlinjen fra Otra i øst til det fantastiske fiskemarkedet i vest. Fra Bystranda med kunst og tilrettelegging gjennom det severdige festningsanlegget etter Christian IV til parkanleggene videre mot vest. Politikere i Larvik: Kom, se og lær!

Området rundt fiskemarkedet var blitt virkelig bra. Og fiskemarkedet! Hvorfor i all verden greier ikke folk i Oslo, Tønsberg og andre steder å lage noe slikt? De greier det på Hamar (Knudstad og Holen - kåret til Norges beste fiskebutikk)! Vi handlet inn reker og Toscanabrød til 9 personer til konsum i Maja om kvelden - familien Wehus kommer til intimkveldsmat i båten.


Vi gikk på kryss og tvers av Kristiansand det meste av dagen: først til fiskemarkedet, så polet, båtbutikken, båten, så til bakern og tilbake til båten og tilslutt tilbake til fiskemarkedet. Puh!

1 kommentar:

  1. Takk for all orientering om turen! Vi ønsker dere en fin tur hjem igjen med vindstille og mye sol.

    SvarSlett